EnglishProductenAdvies

MKB Quick Scan

Het midden en klein bedrijf heeft vaak een beperkt budget voor automatisering en ervaart ICT als een terugkerende noodzaak. Dit in een tijd waarbij automatisering een steeds belangrijker rol speelt. Of het nu gaat over uw nieuwe website, de aansluiting met uw backoffice, uw verhouding tot social media en uw klanten, of een zoektocht naar een nieuw administratief systeem, veelal ontbreekt een gedegen onafhankelijke expertise. Onze MKB Quick Scan biedt u de mogelijkheid om met een beperkt budget onze jarenlange ervaring en expertise in te zetten.

Sinds we halverwege de jaren '90 gestart zijn met ons software ontwikkelbedrijf, zijn we actief bij uiteenlopende soorten ICT projecten. Daarin adviseren, ontwerpen en ontwikkelen we software systemen. Momenteel is er steeds meer standaard of open source software voor handen, maar nog steeds ontbreekt ondernemingen voldoende ICT maatwerk en expertise. Dit zijn zaken die zelden tot de dagelijkse werkzaamheden van een organisatie zelf behoren. Het is juist dan belangrijk om te kunnen vertrouwen op externe deskundigen die over de nodige ervaring beschikken.

Onze adviezen bieden het MKB houvast en geven richting. Complexe situaties en onoverzichtelijke mogelijkheden brengen wij terug tot een hanteerbaar, pragmatisch en overzichtelijk geheel.

De MKB Quick Scan combineert een werkbezoek met interviews, rapportages en terugkoppeling, in één enkel pakket voor een vriendelijke vaste prijs dat in elk MKB budget past. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Reacties   

 
Marco Wobben
0 #1 Marco Wobben 04-08-2016 12:47
Computable augustus 2016
"Slechts 14 procent van de mkb's meent dat hun it-afdeling volwassen is. De overige 86 procent zegt over een laag niveau van it-volwassenhei d te beschikken. Dit blijkt uit het jaarlijkse benchmarkonderz oek van Kaseya. Hiervoor zijn wereldwijd twaalfhonderd mkb-medewerkers ondervraagd."
computable.nl/.../...
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2000-2024 Copyright - All rights reserved