EnglishProductenAdvies

Bedrijfsvoering en ICT

business and itInformatie technologie is al jaren in opmars en de noodzaak wordt steeds meer gevoeld. Onze maatschappij wordt steeds afhankelijker van automatisering, de ondernemingen worstelen in het gevecht om de markt te blijven dicteren. De hoeveelheid data wordt steeds groter en diverser. De bedrijfsvoering wordt met wetgeving en certificering gedwongen kennis vast te leggen, terwijl ICT hierin achter lijkt te lopen. Ondanks de noodzaak van ICT, wordt het nog steeds niet als een vaste last ervaren waarmee passend en pragmatisch te werk moet worden gegaan.

Als BCP Software zijn we geschoold en actief in de ICT. Al sinds de oprichting adviseren we ondernemingen en voorzien we ze van maatwerk software. Hierin werken we graag in kleine teams om de menselijke aspecten niet uit het oog te verliezen. Door jarenlange expertise kennen we de klappen van de zweep en doorzien we de golven van technologische vernieuwingen. We onderscheiden hierin gedegen gereedschap en methoden van trends en hypes.

Deze expertise brengen we graag over door presentaties, doorspekt met anekdotes, ervaringen en vooruitblikken. Graag komen we langs om in uw onderneming te vertellen over de ICT en de inpassing in het bedrijfsleven. Dit doen we in begrijpbare taal en beeld. Daarmee krijgt u en uw medewerkers vernieuwd inzicht in wat ICT is, waar het vandaan komt en hoe het zich gaat ontwikkelen. Daarnaast is er ruimte waarin wij zoveel mogelijk antwoord geven op actuele vragen die u heeft.

Heeft u interesse om een dagdeel een ICT expert over de vloer te krijgen, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2000-2024 Copyright - All rights reserved